25×3 32×5 30×3 galvanis baja kisi lantai kisi Rangka baja kisi besi tuang tugas berat penutup parit untuk trotoar

Katrangan singkat:

Kisi-kisi baja sing bentuke untu dilas nganggo baja datar sing bentuke untu ing sisih siji.Saliyane karakteristik lan nggunakake grating baja biasa, iku uga nduweni kemampuan anti-gondhelan kuwat, utamané cocok kanggo panggonan udan lan greasy, platform produksi lenga lepas pantai, etc. resistance karat kuwat.Produk iki bisa digunakake minangka tutup selokan lan pigura disambungake karo engsel kanggo nyegah nyolong, aman lan gampang kanggo mbukak.Kisi baja waos saw digawe saka baja karbon kanthi kekuatan dhuwur, sing ndadekake kisi baja nduweni kekuatan dhuwur;kekuatan lan kateguhan akeh sing luwih dhuwur tinimbang wesi, lan bisa digunakake ing gedhe-span lan lingkungan abot kayata dermaga lan bandara.Produk iki nduweni bolong gedhe lan saluran banyu sing apik banget.Wilayah bocor yaiku 83,3%, luwih saka kaping pindho saka wesi tuang.Produk kasebut nduweni penampilan sing apik, garis lan bahan sing prasaja kanggo ngirit investasi.Nalika span gedhe lan beban abot, regane luwih murah tinimbang wesi tuang.


Detail Produk

Tag produk

Komposisi bahan baku kisi baja bergigi

Baja warata biasa umume digawe saka Q235.Model umum umume 253 255 303 305 323 325 403 404 405 503 505 605 705 lan spesifikasi liyane.We utamané nggunakake slitting baja warata lan grating baja biasa.Waja warata toothed: Model padha karo waja warata biasa.Bentenipun punika baja warata wis tandha waos ora rata ing sisih siji, lan fungsi utamané kanggo nyegah skid.

Baja warata Tipe I: baja warata kandel ing sisih loro lan tipis ing tengah.

Baja twist: uga disebut baja persegi bengkong, umume ana 5 × 5 6 × 6 × 6 8 × 8 baja persegi, bar baja bengkong

 

Ringkesan
Rincian cepet
Garansi:
1 Taun
Layanan sawise-sale:
Dhukungan teknis online
Bobot:
20-56kg/pc
Komposisi kimia:
Fe, C, Si, S, P, Mn
Alloy utawa Ora:
yaiku Alloy
Sekunder utawa Ora:
Non-sekunder
Kapabilitas Solusi Proyek:
Desain Grafis
Aplikasi:
Hotel
Gaya Desain:
Modern
Panggonan Asal:
Cina
jeneng produk:
Rangka baja kisi-kisi wesi tugas berat tutup parit kanggo trotoar
Bahan:
Baja tahan karat 316/304, baja, baja ringan
warna:
Perak/ireng
Perawatan lumahing:
Hot Dipped galvanis, ora diobati
Dhuwur:
25mm / 30mm / 32mm / 35mm / 40mm / 50mm
Jarak silang bar:
50 mm, 100 mm
Jarak bantalan bar:
30mm, 40mm, 60mm
Bentuk bantalan bar:
Flat, aku ngetik, bergerigi
Ketebalan bantalan:
3mm / 4mm / 5mm
Deskripsi Produk

25x3 32x5 30x3 galvanized steel grid floor grating Steel frame cast iron grating heavy duty trench cover for sidewalk

25x3 32x5 30x3 galvanized steel grid floor grating Steel frame cast iron grating heavy duty trench cover for sidewalk

jeneng produk

Kisi Baja

Rampung

Hot galvanis, Cat, Utreatment (warna ireng/slef)

cara las

Welding tahan tekanan otomatis

Panganggone

Platform industri, peletakan Koridor, piring tutup selokan, Pagar, lsp

kekandelan

3-10 mm

Bantalan bar pitch

20mm 30mm 40mm

Salib bar pitch

50 mm 100 mm

Gaya

Lembar polos, lembaran bergerigi, lembaran aku ngetik

nuduhake produk

25x3 32x5 30x3 galvanized steel grid floor grating Steel frame cast iron grating heavy duty trench cover for sidewalk

25x3 32x5 30x3 galvanized steel grid floor grating Steel frame cast iron grating heavy duty trench cover for sidewalk

 

kaluwihan produk

25x3 32x5 30x3 galvanized steel grid floor grating Steel frame cast iron grating heavy duty trench cover for sidewalk

Bar salib nganggo desain spiral, anti-slip lan ayu

Bahan kandel, bantalan beban lan kompresif, bisa ngliwati mobil sawise dipasang

Panganggone produk

25x3 32x5 30x3 galvanized steel grid floor grating Steel frame cast iron grating heavy duty trench cover for sidewalk

25x3 32x5 30x3 galvanized steel grid floor grating Steel frame cast iron grating heavy duty trench cover for sidewalk

 

Informasi Perusahaan

25x3 32x5 30x3 galvanized steel grid floor grating Steel frame cast iron grating heavy duty trench cover for sidewalk

25x3 32x5 30x3 galvanized steel grid floor grating Steel frame cast iron grating heavy duty trench cover for sidewalk

 

hubungi kita

kanca kinasih,

Matur nuwun kanggo ngunjungi produk kita.

Produk kita luwih apik ing kualitas lan paling kompetitif ing rega.Yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan pager lan pager, kisi baja, pegangan, bal logam, kisi saluran, pedal tangga lan liya-liyane, hubungi kula.

Looking nerusake kanggo kerjasama kita!

salam taklim

johnarivn

 

FAQ

P: Apa sampeyan pabrikan?

A: Ya, kita wise khusus ing lapangan iki luwih saka 15 taun.

 

P: Kepiye sampeyan ndeleng pelanggan sampeyan?

A: Dheweke ora mung pelanggan, nanging uga mitra, kita bakal kerja bareng kanggo ngembangake, kerjasama win-win.

 

P: Apa sampeyan mung adol produk?

A: Kita ora mung ngedol produk, kita uga nyedhiyakake layanan, kita duwe sistem layanan sawise-sales lengkap.

 

Q: Apa sampeyan nyedhiyani sampel?

A: Sampel diwenehake gratis, nanging pelanggan kudu mbayar ongkos kirim.

Sawise pesenan pelanggan, kita bakal nyuda ongkos kirim saka pembayaran.

 

Q: Suwene bakal njupuk kanggo gawé sampel?

A: 3-5 dina sawise nampa kiriman utawa njaluk kiriman akun ngumpulake.

 

P: Informasi apa sing kudu dakwenehake, yen aku pengin kutipan paling murah?

A: Spesifikasi produk, kayata ukuran, warna, paket lan jumlah.

 

Q: Apa MOQ?Pira set bisa pas ing siji Kontainer?

A: Jumlah pesenan minimal bisa rembugan.Kita ngetung jumlah produk sing bisa disimpen ing wadhah adhedhasar data kasebut

 

P: Apa sampeyan ngerti biaya ngirim menyang port utawa negaraku?

A: Ya, aku duwe agen kapal, bakal menehi sampeyan kapal lan cha sing paling apikrge.

Panuku Umpan Balik

25x3 32x5 30x3 galvanized steel grid floor grating Steel frame cast iron grating heavy duty trench cover for sidewalk

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • produk sing gegandhengan