KITA nyedhiyakake PERALATAN BERKUALITAS

PERALATAN

  • 25×3 32×5 30×3 galvanized steel grid floor grating Steel frame cast iron grating heavy duty trench cover for sidewalk

    25×3 32×5 30×3 baja galvanis ...

    Komposisi bahan mentah saka kisi baja toothed Baja warata biasa umume digawe saka Q235.Model umum umume 253 255 303 305 323 325 403 404 405 503 505 605 705 lan spesifikasi liyane.We utamané nggunakake slitting baja warata lan grating baja biasa.Waja warata toothed: Model padha karo waja warata biasa.Bentenipun punika baja warata wis tandha waos ora rata ing sisih siji, lan fungsi utamané kanggo nyegah skid.Baja datar Tipe I: baja datar tebal pada kedua sisi...

  • Metal Serrated drainage covers Steel Grid Grating To Construction Building Material

    Saluran bergerigi logam nutupi Grid Steel Grati ...

    Ringkesan Rincian Cepet Garansi: 1 Taun Layanan Sawise-sale: Dhukungan teknis online Kapabilitas Solusi Proyek: Desain model 3D Aplikasi: Gaya Desain Bangunan Kantor: Panggonan Asal Modern: Hebei, China Jeneng Merek: JH Steel Grating Model Number: Steel Grating Serrated Product Nama: Metal Serrated Steel Grid Grating To Construction Building Material: Carbon Steel Bearing Bar Type: Serrated Bearing Bar Ukuran: 20×3 , 30x3mm......

  • Metal Grates Snow Floor Decking Sheet Steel Grid Plate

    Logam Grates Salju Lantai Decking Sheet Steel Gri...

    Ringkesan Rincian Cepet Garansi: Layanan Sawise-sale 1 Taun: Dhukungan teknis online, Wangsulan lan Ganti Paduan Utawa Ora: Apa Paduan Sekunder Utawa Ora: Solusi Proyek Non-sekunder Kapabilitas: desain grafis, solusi total kanggo proyek Aplikasi: Gaya Desain Gedung Kantor: Panggonan Asal Modern: Shandong, China Jeneng Brand: XianTang Nomer Model: gaya polos kisi baja 253 Jeneng produk: Steel Grating Perawatan lumahing: Hot galvanis...

  • High quality casting stainless galvanized serrated 30×5 32×5 steel grating mat

    kualitas dhuwur casting stainless galvanis serra ...

    Ringkesan Rincian Cepet Garansi: Layanan Sawise-sale 1 Taun: Dhukungan teknis online Paduan Utawa Ora: Apa Paduan Sekunder Utawa Ora: Solusi Proyek Non-sekunder Kapabilitas: desain grafis Aplikasi: Gaya Desain Bangunan Kantor: Asal-Usul Modern: Shandong, Merek China Jeneng: XianTang Nomer Model: kisi baja gaya bergerigi 605 Jeneng produk: Grating Baja Gaya Bergerigi Perawatan permukaan: Galvanis panas, Cat, Ora diproses (ireng / slef col...

  • I 32 Stainless Galvanized Mild Standard Prices Weight Size Steel Grating

    I 32 Stainless Galvanis Ringan Harga Standar ...

    Ringkesan Rincian Cepet Garansi: 1 Taun Layanan Sawise-sale: Dhukungan teknis online, Wangsul lan Ganti Kapabilitas Solusi Proyek: desain grafis, solusi total kanggo proyek Panggonan Asal: Shandong, China Jeneng Merek: XianTang Nomer Model: kisi baja gaya polos 253 Produk jeneng: Steel Grating Surface treatment: Hot galvanis , Paint, Untreated (black/slef color) Cara las: Welding resistensi tekanan otomatis Dianggo: Platform industri, ...

  • Quality Hot Dip Weight Carbon Galvanized Standard Stainless Steel Grating

    Kualitas Hot Dip Bobot Karbon Galvanis Standa...

    Ringkesan Rincian Cepet Garansi: Layanan Sawise-sale 1 Taun: Dhukungan teknis online, Wangsulan lan Ganti Paduan Utawa Ora: Apa Paduan Sekunder Utawa Ora: Solusi Proyek Non-sekunder Kapabilitas: desain grafis, solusi total kanggo proyek Aplikasi: Gaya Desain Gedung Kantor: Panggonan Asal Modern: Shandong, China Jeneng Merek: XianTang Nomer Model: Aku gaya kisi baja 50 * 5 * 3 Jeneng produk: Aku gaya kisi baja 50 * 5 * 3 Perawatan permukaan: ...

  • Galvanized stainless standard size prices weight kg m2 steel grating

    Rega ukuran standar galvanis stainless ...

    Ringkesan Rincian Cepet Garansi: Layanan Sawise-sale 1 Taun: Dhukungan teknis online, Wangsulan lan Ganti Paduan Utawa Ora: Apa Paduan Sekunder Utawa Ora: Solusi Proyek Non-sekunder Kapabilitas: desain grafis, solusi total kanggo proyek Aplikasi: Gedung Kantor, Desain Konstruksi Gaya: Panggonan Asal Industri: Shandong, China Jeneng Brand: XianTang Nomer Model: gaya polos kisi baja 253 Jeneng produk: Steel Grating Surface treatmen...

  • Manufacturers stainless galvanized steel grating fence walkway platform

    Produsen stainless steel galvanis gratin ...

    Ringkesan Rincian Cepet Garansi: Layanan Sawise-sale 1 Taun: Dhukungan teknis online Paduan Utawa Ora: Apa Paduan Sekunder Utawa Ora: Solusi Proyek Non-sekunder Kapabilitas: desain grafis Aplikasi: Gaya Desain Bangunan Kantor: Asal-Usul Modern: Shandong, Merek China Jeneng: XianTang Nomer Model: kisi baja gaya polos 325 Jeneng produk: Kisi Baja Perawatan permukaan: Galvanis panas, Cat, Ora diproses (warna ireng / slef) Cara las: ...

Dipercaya kita, pilih kita

Babagan awake dhewe

  • xiantang1
  • xiantang

Katrangan singkat:

Yantai Xiantang Steel Structure Co., Ltd. wis lulus ISO9001: 2000 Sertifikasi Sistem Kualitas Internasional.Iki minangka pabrikan profesional sing nggabungake desain, produksi lan instalasi kisi baja lan produk struktur baja.Penampilan, kualitas, toleransi dimensi lan kualitas welding produk potong wis tekan tingkat lanjutan internasional. Perusahaan kasebut nindakake desain, produksi lan instalasi kisi baja lan teknik struktur baja ing kabeh bidang.Sugeng rawuh ing jumlah gedhe saka pengusaha domestik lan manca kanggo patronize lan rembugan.

Melu kegiatan pameran

ACARA & TRADE Shows

  • news_img
  • news_img
  • news_img
  • news_img
  • news_img
  • Apa kisi baja komposit?Iku grating baja karo koyo majeng!

    Apa kisi baja komposit?Kisi baja komposit sejatine 1 jinis kisi baja.Penampilane minangka jinis grating baja kanthi atmosfer dhuwur.Kisi baja komposit minangka kombinasi sampurna saka kisi baja lan piring berlian.Miturut ...

  • Solusi kanggo Masalah Stress saka Steel Grating Plate

    Kisi baja minangka anggota baja piring terbuka sing minangka kombinasi ortogonal saka bantalan baja warata lan bar salib miturut jarak sing ditemtokake, lan diatasi kanthi welding utawa kunci penet.Miturut cara manufaktur sing beda-beda, utamane dipérang dadi las tekanan ...

  • Xiantang hot-dip galvanis Papan kothak punika akale lan selaras kanggo ngatasi kabutuhan pelanggan ing kabeh arah.

    Yantai Xiantang Steel Structure Co., Ltd. wis lulus ISO9001: 2000 Sertifikasi Sistem Kualitas Internasional.Iki minangka pabrikan profesional sing nggabungake desain, produksi lan instalasi kisi baja lan produk struktur baja.Penampilan, kualitas, toleransi dimensi lan ...

  • Carane Mbedakake Kualitas Hot Dip Zinc Steel Grating Plate?

    Kualitas grating baja seng hot-dip nduweni pengaruh penting ing panggunaan kisi baja seng panas-dip.Kisi baja seng panas sing apik ora gampang karat lan karat nalika digunakake.Ana uga prabédan gedhe babagan umur layanan.Ing artikel iki, kita bakal ngerti cara kanggo ...

  • Kenapa kisi baja plug-in digawe kanthi tangan?

    Kenapa kisi baja plug-in produk kisi baja buatan tangan murni?Amarga saben plug-in lan solder gabungan saka plug-in kisi baja punika operasi manual saka baja grating buruh technical sethitik dening sethitik, syarat tliti saka ukuran produk bisa mbayangno, supaya kita bakal r ...