• 1-1

Produk

  • Metal Serrated drainage covers Steel Grid Grating To Construction Building Material

    Metal Serrated got isine Steel Grid Grating Kanggo Construction Material Bangunan

    Karakteristik grating baja 1. Nyimpen materi: Cara paling nyimpen materi ing kondisi mbukak padha, cocog, materi ndhukung struktur bisa suda.2. Ngurangi investasi: nyimpen bahan, tenaga kerja, periode konstruksi, ora ana reresik lan pangopènan.3. Konstruksi iku prasaja: dhukungan sing wis diinstal diatasi kanthi klem bolt utawa dilas, lan siji wong bisa ngrampungake.4. Simpen wektu construction: Prodhuk ora perlu reprocessed ing situs, lan instalasi cepet banget.5. Awet: perawatan anti-karat seng panas sadurunge ninggalake pabrik, resistensi impact kuwat lan resistance tekanan abot.6. Gaya modern: katon ayu, desain standar, ventilasi lan transmisi cahya, menehi wong koyo modern Gamelan sakabèhé.7. Struktur entheng: bahan kurang, struktur entheng lan gampang angkat.Anti-akumulasi rereget: ora ana akumulasi udan, es lan salju lan bledug.Ngurangi resistance angin: amarga ventilasi apik, resistance angin cilik ing cilik saka angin kuwat, ngurangi karusakan angin.desain prasaja: ora balok cilik, struktur prasaja, desain simplified;Ora perlu ngrancang gambar rinci saka grating baja, mung model sing bisa dituduhake, lan pabrikan bisa ngrancang gambar tata letak atas jenenge pelanggan.
  • 25×3 32×5 30×3 galvanized steel grid floor grating Steel frame cast iron grating heavy duty trench cover for sidewalk

    25×3 32×5 30×3 galvanis baja kisi lantai kisi Rangka baja kisi besi tuang tugas berat penutup parit untuk trotoar

    Kisi-kisi baja sing bentuke untu dilas nganggo baja datar sing bentuke untu ing sisih siji.Saliyane karakteristik lan nggunakake grating baja biasa, iku uga nduweni kemampuan anti-gondhelan kuwat, utamané cocok kanggo panggonan udan lan greasy, platform produksi lenga lepas pantai, etc. resistance karat kuwat.Produk iki bisa digunakake minangka tutup selokan lan pigura disambungake karo engsel kanggo nyegah nyolong, aman lan gampang kanggo mbukak.Kisi baja waos saw digawe saka baja karbon kanthi kekuatan dhuwur, sing ndadekake kisi baja nduweni kekuatan dhuwur;kekuatan lan kateguhan akeh sing luwih dhuwur tinimbang wesi, lan bisa digunakake ing gedhe-span lan lingkungan abot kayata dermaga lan bandara.Produk iki nduweni bolong gedhe lan saluran banyu sing apik banget.Wilayah bocor yaiku 83,3%, luwih saka kaping pindho saka wesi tuang.Produk kasebut nduweni penampilan sing apik, garis lan bahan sing prasaja kanggo ngirit investasi.Nalika span gedhe lan beban abot, regane luwih murah tinimbang wesi tuang.

  • Cheap Price 26 Gauge Galvanized Steel Sheet

    Harga Murah 26 Gauge Lembaran Baja Galvanis

    Ringkesan Rincian Cepet Panggonan Asal: Shandong, China Jeneng Merek: LALA Aplikasi: Flange Plate Type: Steel Plate, Electro-Galvanized Steel Sheet Standard: AiSi Jembar: 600mm-1250mm Length: 1M TO 11.8M ...
  • Customizable Hdg Cross Twisted Section Bar for Platform Cut Serrated weld Steel Grates Grating

    Customizable Hdg Cross Twisted Section Bar kanggo Platform Cut Serrated las Steel Grates Grating

    Ringkesan Rincian Cepet Standar: AiSi, ASTM, bs, DIN, GB, JIS Kelas: HRB400/HRB500 Length: 6m, 9m, 12m, 12m utawa miturut panyuwunan Panggonan Asal: Shandong, China Jeneng Brand: XianTang Nomer Model: rebar 8 *8 Toleransi: ...
  • Floor Fiberglass Mesh Working FRP Platform Grid Walkway Plastic Gratings

    Lantai Fiberglass Mesh Kerja FRP Platform Grid Walkway Gratings Plastik

    Ringkesan Rincian Cepet Panggonan Asal: Shandong, China Jeneng Merek: Xiantang Nomer Model: nampa aplikasi khusus: Platform Industri, Peletakan Koridor, Pagar, dll Perawatan Permukaan: Teknik Dicet: Layanan Pengolahan FRP: ...
  • Good quality price weight per square meter stainless steel floor grating

    bobot rega kualitas apik saben kothak meter kothak lantai stainless steel

    Ringkesan Rincian Cepet Garansi: 1 Taun Layanan Sawise-sale: Dhukungan teknis online, Wangsul lan Ganti Kapabilitas Solusi Proyek: desain grafis, solusi total kanggo proyek Panggonan Asal: Shandong, China Jeneng Brand: XianTang Nomer Model: plai...
  • Selling well around the world stainless steel round grille steel grating

    Sade uga ing saindhenging donya stainless steel round grille steel grating

    Ringkesan Rincian Cepet Garansi: 1 Taun Layanan Sawise-sale: Dhukungan teknis online, Pengembalian lan Ganti Kapabilitas Solusi Proyek: desain grafis, solusi total kanggo proyek Panggonan Asal: Shandong, China Jeneng Merek: xiantang Nomer Model: G255...
  • press lock steel grating steel grating material Stepping

    tekan kunci kisi baja bahan kisi baja Stepping

    Ringkesan Rincian Cepet Garansi: 1 Taun Layanan Sawise-sale: Dhukungan teknis online, Wangsul lan Ganti Alloy Utawa Ora: Apa Alloy Sekunder Utawa Ora: Solusi Proyek Non-sekunder Kapabilitas: desain grafis, solusi total kanggo proyek Aplikasi: Offi...
  • High Quality Popular  Manifold Galvanized Steel Mesh Grating Walkway

    High Quality Popular Manifold Galvanized Steel Mesh Grating Walkway

    Ringkesan Rincian Cepet Garansi: 1 Taun Layanan Sawise adol: Dhukungan teknis online Kapabilitas Solusi Proyek: desain grafis, Lintas Kategori Konsolidasi Panggonan Asal: Shandong, China Jeneng Merek: xiantang Nomer Model: T3 ...
  • Manufacturers serrated 100×30 galvanized steel grating plate platform kerja

    Produsen bergerigi 100×30 galvanis steel grating plate platform kerja

    Ringkesan Rincian Cepet Garansi: 1 Taun Layanan Sawise-sale: Dhukungan teknis online, Wangsul lan Ganti Alloy Utawa Ora: Apa Alloy Sekunder Utawa Ora: Non-sekunder Kemampuan Solusi Proyek: desain grafis, solusi total kanggo proyek Aplikasi: Gaya Desain Gedung Kantor: Panggonan Asal Modern: Shandong, China Jeneng Merek: XianTang Nomer Model: kisi baja gaya bergerigi 405 Jeneng produk: Perawatan Permukaan Grating Baja Gaya Bergerigi...
  • Factory Price Galvanized Stainless Grating Clip Grill Floor Plastic Walkway Mesh

    Pabrik Rega Galvanis Stainless Grating Clip Panggangan Lantai Plastik Walkway Mesh

    Ringkesan Rincian Cepet Garansi: Layanan Sawise-sale 1 Taun: Dhukungan teknis online Paduan Utawa Ora: Apa Paduan Sekunder Utawa Ora: Solusi Proyek Non-sekunder Kapabilitas: desain grafis, Aplikasi Konsolidasi Lintas Kategori: Gedung Kantor ...
  • black galvanized steel ladder stairs stairway cat ladder catwalk flooring mesh grating

    tangga baja galvanis ireng tangga tangga kucing catwalk jogan bolong kisi

    Ringkesan Rincian Cepet Garansi: 1 Taun Layanan Sawise-sale: Dhukungan teknis online, Wangsul lan Ganti Alloy Utawa Ora: Apa Alloy Sekunder Utawa Ora: Solusi Proyek Non-sekunder Kapabilitas: desain grafis, solusi total kanggo proyek Aplikasi: Offi...