Babagan awake dhewe

xiantang1

Yantai Xiantang Steel Structure Co., Ltd. wis lulus ISO9001: 2000 Sertifikasi Sistem Kualitas Internasional.Iki minangka pabrikan profesional sing nggabungake desain, produksi lan instalasi kisi baja lan produk struktur baja.Penampilan, kualitas, toleransi dimensi lan kualitas welding produk potong wis tekan tingkat lanjutan internasional.
Perusahaan iki nduweni pasukan teknis sing kuwat, tingkat profesional sing dhuwur lan baris produksi kisi baja otomatis majeng.Kalebu mesin welding piezoresistive sing dikontrol program daya dhuwur, saw kadhemen disk seluler, mesin rod twisting gabungan lan peralatan profesional liyane, bisa ngasilake produk kanthi spesifikasi lan model sing beda kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda.Kabeh produk digawe saka bahan mentah berkualitas tinggi lan akeh digunakake ing kabeh lapisan masyarakat, kayata platform industri, eskalator, piring tutup selokan, pager, pager, lsp.
Desain CAD sing apik, peralatan produksi canggih lan metode manajemen ilmiah njamin kualitas produk lan efisiensi produksi.Perusahaan njupuk konsep produksi "perencanaan sing ketat lan karya sing efisien" lan ujar manawa "integritas minangka dhasar, kualitas minangka dhasar" kanggo njamin kepuasan pelanggan.
Perusahaan kasebut nindakake desain, produksi lan instalasi kisi baja lan teknik struktur baja ing kabeh bidang.Sugeng rawuh ing jumlah gedhe saka pengusaha domestik lan manca kanggo patronize lan rembugan.

Informasi Pabrik

Ukuran Pabrik 5.000-10.000 meter persegi
Pabrik Negara/Wilayah 178 Happiness Middle Road, Distrik Zhifu, Yantai
Jumlah Lini Produksi 2
Kontrak Produksi Layanan OEM Ditawakake, Layanan Desain Ditawakake
Nilai Output taunan US$10 Yuta - US$50 Yuta

Pasar Utama & Produk

Pasar Utama

Total revenue(%)

Eropah Wétan

30,00%

Asia Tenggara

28,00%

Timur Tengah

15,00%

Eropah Lor

11.00%

Eropah Kulon

6.00%

Asia wetan

5.00%

Asia Kidul

3.00%

Eropah Kidul

2.00%