Tur Pabrik

Prinsip perusahaan: kejujuran minangka dhasar, kualitas minangka urip.

Konsep produksi: perencanaan sing ketat lan kerja sing efisien.

Konsep pembangunan: tangan ing tangan kanggo nggawe, bhinéka produk.

Konsep spiritual: kesatuan lan pragmatisme, pionir lan inovatif.

xiantang-1
xiantang-2