Harga ukuran standar galvanis berat kg m2 kisi baja

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan
Rincian cepet
Garansi:
1 Taun
Layanan sawise-sale:
Dhukungan teknis online, Bali lan Panggantos
Alloy utawa Ora:
yaiku Alloy
Sekunder utawa Ora:
Non-sekunder
Kapabilitas Solusi Proyek:
desain grafis, solusi total kanggo proyek
Aplikasi:
Gedung Kantor, Konstruksi
Gaya Desain:
Industri
Panggonan Asal:
Shandong, China
Jeneng merek:
XianTang
Nomer Model:
kisi baja gaya polos 253
jeneng produk:
Perawatan lumahing:
Hot galvanis, Cat, Utreatment (warna ireng/slef)
cara las:
Welding tahan tekanan otomatis
Dianggo:
Platform industri, peletakan Koridor, piring tutup selokan, Pagar, lsp
Ketebalan:
Kustom: 3-10mm Panggunaan rutin: 3mm 4mm 5mm
Pitch bar bantalan:
Custom: 12.5-90mm Panggunaan rutin: 20mm 30mm 40mm
Jarak silang:
Custom: 22-100mm Panggunaan rutin: 50mm 100mm
Gaya:
Lembar polos, lembaran bergerigi, lembaran aku ngetik
Sertifikat:
ISO9001

Galvanized stainless standard size prices weight kg m2 steel grating

Deskripsi Produk

Galvanized stainless standard size prices weight kg m2 steel grating

 

Galvanized stainless standard size prices weight kg m2 steel grating

 

Galvanized stainless standard size prices weight kg m2 steel grating

 

Galvanized stainless standard size prices weight kg m2 steel grating

 

Galvanized stainless standard size prices weight kg m2 steel grating

Produk hot sale


Aplikasi

Galvanized stainless standard size prices weight kg m2 steel grating

Peralatan Gudang

Galvanized stainless standard size prices weight kg m2 steel grating

Informasi Perusahaan

Galvanized stainless standard size prices weight kg m2 steel grating

Sertifikasi

Galvanized stainless standard size prices weight kg m2 steel grating

Kaluwihan

Galvanized stainless standard size prices weight kg m2 steel grating

Packing & Pengiriman

Galvanized stainless standard size prices weight kg m2 steel grating

123 123 123 123 123
123 123 213 123 123


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • produk sing gegandhengan

    • Bar Galvanized Grid Custom Steel Grill Grating Singapore For Drain Gutter

      Bar Galvanis Grid Kustom Steel Grill Grating ...

      Ringkesan Rincian Cepet Garansi: Layanan Sawise-sale 1 Taun: Dhukungan teknis online, Wangsul lan Ganti Alloy Utawa Ora: Apa Paduan Sekunder Utawa Ora: Solusi Proyek Non-sekunder Kapabilitas: desain grafis, solusi total kanggo proyek Aplikasi: Apar...

    • Manufacturers stainless galvanized steel grating fence walkway platform

      Produsen stainless steel galvanis gratin ...

      Ringkesan Rincian Cepet Garansi: Layanan Sawise-sale 1 Taun: Dhukungan teknis online Paduan Utawa Ora: Apa Paduan Sekunder Utawa Ora: Solusi Proyek Non-sekunder Kapabilitas: desain grafis Aplikasi: Gaya Desain Bangunan Kantor: Asal-Usul Modern: Shandong, Merek China Jeneng: XianTang Nomer Model: kisi baja gaya polos 325 Jeneng produk: Kisi Baja Perawatan permukaan: Galvanis panas, Cat, Ora diproses (warna ireng / slef) Cara las: ...

    • Galvanized Stainless Grating Price Trench Drain Plain Style Steel Grating

      Galvanis Stainless Grating Harga Trench Drain...

      Ringkesan Rincian Cepet Garansi: Layanan Sawise-sale 1 Taun: Dhukungan teknis online, Paduan Pelatihan Onsite Utawa Ora: Apa Paduan Sekunder Utawa Ora: Kemampuan Solusi Proyek Non-sekunder: desain grafis, Aplikasi Konsolidasi Lintas Kategori: Gaya Desain Gedung Kantor: Panggonan Modern Asal: Shandong, China Jeneng Brand: xiantang Nomer Model: 605 Ukuran: Customized Ukuran lumahing: Hot dip galvanizing utawa non galvanizing Dianggo: Architectu ...

    • Novelty Style Customized Decking Flooring Grid Galvanized Steel Grating

      Gaya Anyar Customized Decking Flooring Grid ...

      Ringkesan Rincian Cepet Garansi: 1 Taun Layanan Sawise-sale: Dhukungan teknis online, Wangsul lan Ganti Alloy Utawa Ora: Apa Alloy Sekunder Utawa Ora: Solusi Proyek Non-sekunder Kapabilitas: desain grafis, solusi total kanggo proyek Aplikasi: Offi...

    • New Wholesale Price Customized Hot Dip Galvanized Outdoor Heavy Steel Grating

      New Grosir Price Customized Hot Dip Galvaniz ...

      Ringkesan Rincian Cepet Garansi: 1 Taun Layanan Sawise-sale: Dhukungan teknis online, Wangsul lan Ganti Alloy Utawa Ora: Apa Alloy Sekunder Utawa Ora: Solusi Proyek Non-sekunder Kapabilitas: desain grafis, solusi total kanggo proyek Aplikasi: Offi...

    • Common Catwalk Galvanized Export To Japan  Metal Grid Steel Grating Prices

      Ekspor Galvanis Catwalk Umum menyang Meta Jepang ...

      Ringkesan Rincian Cepet Garansi: 1 Taun Layanan Sawise-sale: Dhukungan teknis online, Wangsul lan Ganti Alloy Utawa Ora: Apa Alloy Sekunder Utawa Ora: Solusi Proyek Non-sekunder Kapabilitas: desain grafis, solusi total kanggo proyek Aplikasi: Offi...