• 1-1

grating clamp

  • High quality galvanized stainless steel grating clamps

    Klem kisi baja tahan karat galvanis berkualitas tinggi

    Ringkesan Rincian Cepet Garansi: Layanan Sawise-sale 1 Taun: Dhukungan teknis online, Wangsulan lan Ganti Paduan Utawa Ora: Apa Paduan Sekunder Utawa Ora: Solusi Proyek Non-sekunder Kapabilitas: desain grafis, solusi total kanggo proyek Aplikasi: Gedung Kantor, Desain Konstruksi Gaya: Panggonan Asal Industri: Shandong, China Jeneng Merek: XianTang Nomer Model: penjepit kisi A stainless Jeneng produk: penjepit kisi Perawatan permukaan: ...
  • Manufacturer high quality frp steel grating fixing clips clamp

    Produsen kualitas dhuwur frp baja grating mbenakake klip clamp

    Ringkesan Rincian Cepet Garansi: 1 Taun Layanan Sawise-sale: Dhukungan teknis online, Wangsul lan Ganti Alloy Utawa Ora: Apa Alloy Sekunder Utawa Ora: Solusi Proyek Non-sekunder Kapabilitas: desain grafis, solusi total kanggo proyek Aplikasi: Offi...