Kualitas tinggi casting stainless galvanis serrated 30 × 5 32 × 5 baja grating tikar

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan
Rincian cepet
Garansi:
1 Taun
Layanan sawise-sale:
Dhukungan teknis online
Alloy utawa Ora:
yaiku Alloy
Sekunder utawa Ora:
Non-sekunder
Kapabilitas Solusi Proyek:
Desain Grafis
Aplikasi:
Gedung Kantor
Gaya Desain:
Modern
Panggonan Asal:
Shandong, China
Jeneng merek:
XianTang
Nomer Model:
kisi baja gaya bergerigi 605
jeneng produk:
Gaya SerratedKisi Baja
Perawatan lumahing:
Galvanis panas, Cat, Ora diproses (warna ireng / slef)
cara las:
Welding tahan tekanan otomatis
Dianggo:
Platform industri, peletakan Koridor, piring tutup selokan, Pagar, lsp
Ketebalan:
Kustom: 3-10mm Panggunaan rutin: 3mm 4mm 5mm
Pitch bar bantalan:
Custom: 12.5-90mm Panggunaan rutin: 20mm 30mm 40mm
Jarak silang:
Custom: 22-100mm Panggunaan rutin: 50mm 100mm
Gaya:
Lembar polos, lembaran bergerigi, lembaran aku ngetik
Deskripsi Produk

High quality casting stainless galvanized serrated 30x5 32x5 steel grating matHigh quality casting stainless galvanized serrated 30x5 32x5 steel grating mat

jeneng produk

Kisi Baja

Rampung

Hot galvanis, Cat, Utreatment (warna ireng/slef)

cara las

Welding tahan tekanan otomatis

Panganggone

Platform industri, peletakan Koridor, piring tutup selokan, Pagar, lsp

kekandelan

3-10 mm

Bantalan bar pitch

20mm 30mm 40mm

Salib bar pitch

50 mm 100 mm

Gaya

Lembar polos, lembaran bergerigi, lembaran aku ngetik

nuduhake produk

High quality casting stainless galvanized serrated 30x5 32x5 steel grating mat

High quality casting stainless galvanized serrated 30x5 32x5 steel grating mat

kaluwihan produk

High quality casting stainless galvanized serrated 30x5 32x5 steel grating mat

Bar salib nganggo desain spiral, anti-slip lan ayu

Bahan kandel, bantalan beban lan kompresif, bisa ngliwati mobil sawise dipasang

Panganggone produk

High quality casting stainless galvanized serrated 30x5 32x5 steel grating matHigh quality casting stainless galvanized serrated 30x5 32x5 steel grating mat

Informasi Perusahaan

High quality casting stainless galvanized serrated 30x5 32x5 steel grating matHigh quality casting stainless galvanized serrated 30x5 32x5 steel grating mat

hubungi kita

kanca kinasih,

Matur nuwun kanggo ngunjungi produk kita.

Produk kita luwih apik ing kualitas lan paling kompetitif ing rega.Yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan pager lan pager, kisi baja, pegangan, bal logam, kisi saluran, pedal tangga lan liya-liyane, hubungi kula.

Looking nerusake kanggo kerjasama kita!

salam taklim

johnarivn


 

FAQ

P: Apa sampeyan pabrikan?

A: Ya, kita wise khusus ing lapangan iki luwih saka 15 taun.

 

P: Kepiye sampeyan ndeleng pelanggan sampeyan?

A: Dheweke ora mung pelanggan, nanging uga mitra, kita bakal kerja bareng kanggo ngembangake, kerjasama win-win.

 

P: Apa sampeyan mung adol produk?

A: Kita ora mung ngedol produk, kita uga nyedhiyakake layanan, kita duwe sistem layanan sawise-sales lengkap.

 

Q: Apa sampeyan nyedhiyani sampel?

A: Sampel diwenehake gratis, nanging pelanggan kudu mbayar ongkos kirim.

Sawise pesenan pelanggan, kita bakal nyuda ongkos kirim saka pembayaran.

 

Q: Suwene bakal njupuk kanggo gawé sampel?

A: 3-5 dina sawise nampa kiriman utawa njaluk kiriman akun ngumpulake.

 

P: Informasi apa sing kudu dakwenehake, yen aku pengin kutipan paling murah?

A: Spesifikasi produk, kayata ukuran, warna, paket lan jumlah.

 

Q: Apa MOQ?Pira set bisa pas ing siji Kontainer?

A: Jumlah pesenan minimal bisa rembugan.Kita ngetung jumlah produk sing bisa disimpen ing wadhah adhedhasar data kasebut

 

P: Apa sampeyan ngerti biaya ngirim menyang port utawa negaraku?

A: Ya, aku duwe agen kapal, bakal menehi sampeyan kapal lan cha sing paling apikrge.

Panuku Umpan Balik

High quality casting stainless galvanized serrated 30x5 32x5 steel grating mat


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • produk sing gegandhengan

    • I 32 Q235 hot dip galvanized stainless outdoor steel wedge gratings

      I 32 Q235 hot dip galvanis outdoor stainless ...

      Ringkesan Rincian Cepet Garansi: 1 Taun Layanan Sawise-sale: Dhukungan teknis online, Wangsul lan Ganti Alloy Utawa Ora: Apa Alloy Sekunder Utawa Ora: Solusi Proyek Non-sekunder Kapabilitas: desain grafis, solusi total kanggo proyek Aplikasi: Offi...

    • I 32 Stainless Galvanized Mild Standard Prices Weight Size Steel Grating

      I 32 Stainless Galvanis Ringan Harga Standar ...

      Ringkesan Rincian Cepet Garansi: 1 Taun Layanan Sawise-sale: Dhukungan teknis online, Wangsul lan Ganti Kapabilitas Solusi Proyek: desain grafis, solusi total kanggo proyek Panggonan Asal: Shandong, China Jeneng Merek: XianTang Nomer Model: kisi baja gaya polos 253 Produk jeneng: Steel Grating Surface treatment: Hot galvanis , Paint, Untreated (black/slef color) Cara las: Welding resistensi tekanan otomatis Dianggo: Platform industri, ...

    • The price of Stainless Steel galvanized steel walkway grating

      Harga Baja tahan karat galvanis baja...

      Ringkesan Rincian Cepet Garansi: 1 Taun Layanan Sawise adol: Dhukungan teknis online Paduan Utawa Ora: Apa Paduan Sekunder Utawa Ora: Solusi Proyek Non-sekunder Kapabilitas: desain grafis Aplikasi: Gaya Desain Gedung Kantor: ...

    • Professional manufacturer steel driveway grates grating Steel grille

      Produsen profesional baja dalan grates ...

      Ringkesan Rincian Cepet Garansi: 1 Taun Layanan Sawise-sale: Dhukungan teknis online, Pengembalian lan Ganti Kapabilitas Solusi Proyek: desain grafis, solusi total kanggo proyek Panggonan Asal: Shandong, China Jeneng Merek: xiantang Nomer Model: G253...

    • 25×3 32×5 30×3 galvanized steel grid floor grating Steel frame cast iron grating heavy duty trench cover for sidewalk

      25×3 32×5 30×3 baja galvanis ...

      Komposisi bahan mentah saka kisi baja toothed Baja warata biasa umume digawe saka Q235.Model umum umume 253 255 303 305 323 325 403 404 405 503 505 605 705 lan spesifikasi liyane.We utamané nggunakake slitting baja warata lan grating baja biasa.Waja warata toothed: Model padha karo waja warata biasa.Bentenipun punika baja warata wis tandha waos ora rata ing sisih siji, lan fungsi utamané kanggo nyegah skid.Tipe I baja datar: flat...

    • Decorative Handrail Stanchion Ball Round Metal Balls

      Dekoratif Handrail Stanchion Ball Bulat Logam...

      Ringkesan Rincian Cepet Garansi: NONE Layanan Sawise-sale: Dhukungan teknis online, Pengembalian lan Ganti Kapabilitas Solusi Proyek: desain grafis, solusi total kanggo proyek Aplikasi: Gaya Desain Hotel: Panggonan Asal Modern: Shandong, China ...