Produsen platform trotoar pagar baja galvanis stainless steel

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan
Rincian cepet
Garansi:
1 Taun
Layanan sawise-sale:
Dhukungan teknis online
Alloy utawa Ora:
yaiku Alloy
Sekunder utawa Ora:
Non-sekunder
Kapabilitas Solusi Proyek:
Desain Grafis
Aplikasi:
Gedung Kantor
Gaya Desain:
Modern
Panggonan Asal:
Shandong, China
Jeneng merek:
XianTang
Nomer Model:
kisi baja gaya polos 325
jeneng produk:
Perawatan lumahing:
Galvanis panas, Cat, Ora diproses (warna ireng / slef)
cara las:
Welding tahan tekanan otomatis
Dianggo:
Platform industri, peletakan Koridor, piring tutup selokan, Pagar, lsp
Ketebalan:
Kustom: 3-10mm Panggunaan rutin: 3mm 4mm 5mm
Pitch bar bantalan:
Custom: 12.5-90mm Panggunaan rutin: 20mm 30mm 40mm
Jarak silang:
Custom: 22-100mm Panggunaan rutin: 50mm 100mm
Gaya:
Lembar polos, lembaran bergerigi, lembaran aku ngetik
Deskripsi Produk

Manufacturers stainless galvanized steel grating fence walkway platform

Manufacturers stainless galvanized steel grating fence walkway platform

jeneng produk

Kisi Baja

Rampung

Hot galvanis, Cat, Utreatment (warna ireng/slef)

cara las

Welding tahan tekanan otomatis

Panganggone

Platform industri, peletakan Koridor, piring tutup selokan, Pagar, lsp

kekandelan

3-10 mm

Bantalan bar pitch

20mm 30mm 40mm

Salib bar pitch

50 mm 100 mm

Gaya

Lembar polos, lembaran bergerigi, lembaran aku ngetik

nuduhake produk

Manufacturers stainless galvanized steel grating fence walkway platform

Manufacturers stainless galvanized steel grating fence walkway platform

 

kaluwihan produk

Manufacturers stainless galvanized steel grating fence walkway platform

Bar salib nganggo desain spiral, anti-slip lan ayu

Bahan kandel, bantalan beban lan kompresif, bisa ngliwati mobil sawise dipasang

Panganggone produk

Manufacturers stainless galvanized steel grating fence walkway platform

Manufacturers stainless galvanized steel grating fence walkway platform

 

Informasi Perusahaan

Manufacturers stainless galvanized steel grating fence walkway platform

Manufacturers stainless galvanized steel grating fence walkway platform

 

FAQ

P: Apa sampeyan pabrikan?

A: Ya, kita wise khusus ing lapangan iki luwih saka 15 taun.

 

P: Kepiye sampeyan ndeleng pelanggan sampeyan?

A: Dheweke ora mung pelanggan, nanging uga mitra, kita bakal kerja bareng kanggo ngembangake, kerjasama win-win.

 

P: Apa sampeyan mung adol produk?

A: Kita ora mung ngedol produk, kita uga nyedhiyakake layanan, kita duwe sistem layanan sawise-sales lengkap.

 

Q: Apa sampeyan nyedhiyani sampel?

A: Sampel diwenehake gratis, nanging pelanggan kudu mbayar ongkos kirim.

Sawise pesenan pelanggan, kita bakal nyuda ongkos kirim saka pembayaran.

 

Q: Suwene bakal njupuk kanggo gawé sampel?

A: 3-5 dina sawise nampa kiriman utawa njaluk kiriman akun ngumpulake.

 

P: Informasi apa sing kudu dakwenehake, yen aku pengin kutipan paling murah?

A: Spesifikasi produk, kayata ukuran, warna, paket lan jumlah.

 

Q: Apa MOQ?Pira set bisa pas ing siji Kontainer?

A: Jumlah pesenan minimal bisa rembugan.Kita ngetung jumlah produk sing bisa disimpen ing wadhah adhedhasar data kasebut

 

P: Apa sampeyan ngerti biaya ngirim menyang port utawa negaraku?

A: Ya, aku duwe agen kapal, bakal menehi sampeyan kapal lan cha sing paling apikrge.

Panuku Umpan Balik

Manufacturers stainless galvanized steel grating fence walkway platform

 

hubungi kita

kanca kinasih,

Matur nuwun kanggo ngunjungi produk kita.

Produk kita luwih apik ing kualitas lan paling kompetitif ing rega.Yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan pager lan pager, kisi baja, pegangan, bal logam, kisi saluran, pedal tangga lan liya-liyane, hubungi kula.

Looking nerusake kanggo kerjasama kita!

salam taklim

johnarivn

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • produk sing gegandhengan

    • Bar Galvanized Grid Custom Steel Grill Grating Singapore For Drain Gutter

      Bar Galvanis Grid Kustom Steel Grill Grating ...

      Ringkesan Rincian Cepet Garansi: Layanan Sawise-sale 1 Taun: Dhukungan teknis online, Wangsul lan Ganti Alloy Utawa Ora: Apa Paduan Sekunder Utawa Ora: Solusi Proyek Non-sekunder Kapabilitas: desain grafis, solusi total kanggo proyek Aplikasi: Apar...

    • Hot selling offshore grating malaysia with high quality

      Hot sade offshore grating malaysia karo dhuwur ...

      Ringkesan Rincian Cepet Garansi: 1 Taun Layanan Sawise adol: Dhukungan teknis online Paduan Utawa Ora: Apa Paduan Sekunder Utawa Ora: Solusi Proyek Non-sekunder Kapabilitas: desain grafis Aplikasi: Gaya Desain Gedung Kantor: ...

    • High Quality Popular Stainless Steel Grating for Floor Drain Grate

      Kualitas Tinggi Populer Stainless Steel Grating kanggo...

      Ringkesan Rincian Cepet Garansi: 1 Taun Layanan Sawise-sale: Dhukungan teknis online, Wangsul lan Ganti Alloy Utawa Ora: Apa Alloy Sekunder Utawa Ora: Solusi Proyek Non-sekunder Kapabilitas: desain grafis, solusi total kanggo proyek Aplikasi: Offi...

    • Galvanized Stainless Grating Price Trench Drain Plain Style Steel Grating

      Galvanis Stainless Grating Harga Trench Drain...

      Ringkesan Rincian Cepet Garansi: Layanan Sawise-sale 1 Taun: Dhukungan teknis online, Paduan Pelatihan Onsite Utawa Ora: Apa Paduan Sekunder Utawa Ora: Kemampuan Solusi Proyek Non-sekunder: desain grafis, Aplikasi Konsolidasi Lintas Kategori: Gaya Desain Gedung Kantor: Panggonan Modern Asal: Shandong, China Jeneng Brand: xiantang Nomer Model: 605 Ukuran: Customized Ukuran lumahing: Hot dip galvanizing utawa non galvanizing Dianggo: Architectu ...

    • New Wholesale Price Customized Hot Dip Galvanized Outdoor Heavy Steel Grating

      New Grosir Price Customized Hot Dip Galvaniz ...

      Ringkesan Rincian Cepet Garansi: 1 Taun Layanan Sawise-sale: Dhukungan teknis online, Wangsul lan Ganti Alloy Utawa Ora: Apa Alloy Sekunder Utawa Ora: Solusi Proyek Non-sekunder Kapabilitas: desain grafis, solusi total kanggo proyek Aplikasi: Offi...

    • Galvanized stainless standard size prices weight kg m2 steel grating

      Rega ukuran standar galvanis stainless ...

      Ringkesan Rincian Cepet Garansi: Layanan Sawise-sale 1 Taun: Dhukungan teknis online, Wangsulan lan Ganti Paduan Utawa Ora: Apa Paduan Sekunder Utawa Ora: Solusi Proyek Non-sekunder Kapabilitas: desain grafis, solusi total kanggo proyek Aplikasi: Gedung Kantor, Desain Konstruksi Gaya: Panggonan Asal Industri: Shandong, China Jeneng Brand: XianTang Nomer Model: gaya polos kisi baja 253 Jeneng produk: Steel Grating Surface treatmen...