Metal Grates Salju Floor Decking Sheet Steel Grid Plate

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan
Rincian cepet
Garansi:
1 Taun
Layanan sawise-sale:
Dhukungan teknis online, Bali lan Panggantos
Alloy utawa Ora:
yaiku Alloy
Sekunder utawa Ora:
Non-sekunder
Kapabilitas Solusi Proyek:
desain grafis, solusi total kanggo proyek
Aplikasi:
Gedung Kantor
Gaya Desain:
Modern
Panggonan Asal:
Shandong, China
Jeneng merek:
XianTang
Nomer Model:
kisi baja gaya polos 253
jeneng produk:
Kisi Baja
Perawatan lumahing:
Hot galvanis, Cat, Utreatment (warna ireng/slef)
cara las:
Welding tahan tekanan otomatis
Dianggo:
Platform industri, peletakan Koridor, piring tutup selokan, Pagar, lsp
Ketebalan:
Kustom: 3-10mm Panggunaan rutin: 3mm 4mm 5mm
Pitch bar bantalan:
Custom: 12.5-90mm Panggunaan rutin: 20mm 30mm 40mm
Jarak silang:
Custom: 22-100mm Panggunaan rutin: 50mm 100mm
Gaya:
Lembar polos, lembaran bergerigi, lembaran aku ngetik
Sertifikat:
ISO9001
wangun:
minangka syarat sampeyan
Deskripsi Produk

Metal Grates Snow Floor Decking Sheet Steel Grid Plate

Metal Grates Snow Floor Decking Sheet Steel Grid Plate

jeneng produk

Kisi Baja

Rampung

Hot galvanis, Cat, Utreatment (warna ireng/slef)

cara las

Welding tahan tekanan otomatis

Panganggone

Platform industri, peletakan Koridor, piring tutup selokan, Pagar, lsp

kekandelan

3-10 mm

Bantalan bar pitch

20mm 30mm 40mm

Salib bar pitch

50 mm 100 mm

Gaya

Lembar polos, lembaran bergerigi, lembaran aku ngetik

nuduhake produk

Metal Grates Snow Floor Decking Sheet Steel Grid Plate

Metal Grates Snow Floor Decking Sheet Steel Grid Plate

 

kaluwihan produk

Metal Grates Snow Floor Decking Sheet Steel Grid Plate

Bar salib nganggo desain spiral, anti-slip lan ayu

Bahan kandel, bantalan beban lan kompresif, bisa ngliwati mobil sawise dipasang

Panganggone produk

Metal Grates Snow Floor Decking Sheet Steel Grid Plate

Metal Grates Snow Floor Decking Sheet Steel Grid Plate

 

Informasi Perusahaan

Metal Grates Snow Floor Decking Sheet Steel Grid Plate

Metal Grates Snow Floor Decking Sheet Steel Grid Plate

 

hubungi kita

kanca kinasih,

Matur nuwun kanggo ngunjungi produk kita.

Produk kita luwih apik ing kualitas lan paling kompetitif ing rega.Yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan pager lan pager, kisi baja, pegangan, bal logam, kisi saluran, pedal tangga lan liya-liyane, hubungi kula.

Looking nerusake kanggo kerjasama kita!

salam taklim

johnarivn

 

FAQ

P: Apa sampeyan pabrikan?

A: Ya, kita wise khusus ing lapangan iki luwih saka 15 taun.

 

P: Kepiye sampeyan ndeleng pelanggan sampeyan?

A: Dheweke ora mung pelanggan, nanging uga mitra, kita bakal kerja bareng kanggo ngembangake, kerjasama win-win.

 

P: Apa sampeyan mung adol produk?

A: Kita ora mung ngedol produk, kita uga nyedhiyakake layanan, kita duwe sistem layanan sawise-sales lengkap.

 

Q: Apa sampeyan nyedhiyani sampel?

A: Sampel diwenehake gratis, nanging pelanggan kudu mbayar ongkos kirim.

Sawise pesenan pelanggan, kita bakal nyuda ongkos kirim saka pembayaran.

 

Q: Suwene bakal njupuk kanggo gawé sampel?

A: 3-5 dina sawise nampa kiriman utawa njaluk kiriman akun ngumpulake.

 

P: Informasi apa sing kudu dakwenehake, yen aku pengin kutipan paling murah?

A: Spesifikasi produk, kayata ukuran, warna, paket lan jumlah.

 

Q: Apa MOQ?Pira set bisa pas ing siji Kontainer?

A: Jumlah pesenan minimal bisa rembugan.Kita ngetung jumlah produk sing bisa disimpen ing wadhah adhedhasar data kasebut

 

P: Apa sampeyan ngerti biaya ngirim menyang port utawa negaraku?

A: Ya, aku duwe agen kapal, bakal menehi sampeyan kapal lan cha sing paling apikrge.

Panuku Umpan Balik

Metal Grates Snow Floor Decking Sheet Steel Grid Plate

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • produk sing gegandhengan

    • Galvanized Stainless Grating Price Trench Drain Plain Style Steel Grating

      Galvanis Stainless Grating Harga Trench Drain...

      Ringkesan Rincian Cepet Garansi: Layanan Sawise-sale 1 Taun: Dhukungan teknis online, Paduan Pelatihan Onsite Utawa Ora: Apa Paduan Sekunder Utawa Ora: Kemampuan Solusi Proyek Non-sekunder: desain grafis, Aplikasi Konsolidasi Lintas Kategori: Gaya Desain Gedung Kantor: Panggonan Modern Asal: Shandong, China Jeneng Brand: xiantang Nomer Model: 605 Ukuran: Customized Ukuran lumahing: Hot dip galvanizing utawa non galvanizing Dianggo: Architectu ...

    • Manufacturer high quality frp steel grating fixing clips clamp

      Produsen kualitas dhuwur frp baja grating fix ...

      Ringkesan Rincian Cepet Garansi: 1 Taun Layanan Sawise-sale: Dhukungan teknis online, Wangsul lan Ganti Alloy Utawa Ora: Apa Alloy Sekunder Utawa Ora: Solusi Proyek Non-sekunder Kapabilitas: desain grafis, solusi total kanggo proyek Aplikasi: Offi...

    • Metal Flooring Compound Prices Drainage Channel Stainless Steel Grating

      Harga Senyawa Lantai Logam Saluran Saluran...

      Ringkesan Rincian Cepet Garansi: Layanan Sawise-sale 1 Taun: Dhukungan teknis online, Wangsul lan Ganti Kapabilitas Solusi Proyek: desain grafis, solusi total kanggo proyek Aplikasi: Hotel, Gaya Desain Platform Industri: Papan Asal Modern: Shandong, China Jeneng Brand: XianTang Nomor Model: I gaya kisi baja 75*7*4 Jeneng produk: I gaya kisi baja 75*7*4 Perawatan lumahing: Hot galvanis, Cat, Ora diproses (warna ireng/slef)...

    • Galvanized stainless standard size prices weight kg m2 steel grating

      Rega ukuran standar galvanis stainless ...

      Ringkesan Rincian Cepet Garansi: Layanan Sawise-sale 1 Taun: Dhukungan teknis online, Wangsulan lan Ganti Paduan Utawa Ora: Apa Paduan Sekunder Utawa Ora: Solusi Proyek Non-sekunder Kapabilitas: desain grafis, solusi total kanggo proyek Aplikasi: Gedung Kantor, Desain Konstruksi Gaya: Panggonan Asal Industri: Shandong, China Jeneng Brand: XianTang Nomer Model: gaya polos kisi baja 253 Jeneng produk: Steel Grating Surface treatmen...

    • Galvanized Mild Stormwater Grate Channel Storm Drain Cover Structural Steel Gratings

      Galvanis Mild Stormwater Grate Saluran Badai ...

      Ringkesan Rincian Cepet Garansi: 1 Taun Layanan Sawise-sale: Dhukungan teknis online Kapabilitas Solusi Proyek: desain grafis Panggonan Asal: Shandong, China Jeneng Merek: XianTang Nomer Model: Aku gaya kisi baja 25 * 5 * 3 Surfa ...

    • Professional manufacturer steel driveway grates grating Steel grille

      Produsen profesional baja dalan grates ...

      Ringkesan Rincian Cepet Garansi: 1 Taun Layanan Sawise-sale: Dhukungan teknis online, Pengembalian lan Ganti Kapabilitas Solusi Proyek: desain grafis, solusi total kanggo proyek Panggonan Asal: Shandong, China Jeneng Merek: xiantang Nomer Model: G253...