Metal Serrated got isine Steel Grid Grating Kanggo Construction Material Bangunan

Katrangan singkat:

Karakteristik grating baja 1. Nyimpen materi: Cara paling nyimpen materi ing kondisi mbukak padha, cocog, materi ndhukung struktur bisa suda.2. Ngurangi investasi: nyimpen bahan, tenaga kerja, periode konstruksi, ora ana reresik lan pangopènan.3. Konstruksi iku prasaja: dhukungan sing wis diinstal diatasi kanthi klem bolt utawa dilas, lan siji wong bisa ngrampungake.4. Simpen wektu construction: Prodhuk ora perlu reprocessed ing situs, lan instalasi cepet banget.5. Awet: perawatan anti-karat seng panas sadurunge ninggalake pabrik, resistensi impact kuwat lan resistance tekanan abot.6. Gaya modern: katon ayu, desain standar, ventilasi lan transmisi cahya, menehi wong koyo modern Gamelan sakabèhé.7. Struktur entheng: bahan kurang, struktur entheng lan gampang angkat.Anti-akumulasi rereget: ora ana akumulasi udan, es lan salju lan bledug.Ngurangi resistance angin: amarga ventilasi apik, resistance angin cilik ing cilik saka angin kuwat, ngurangi karusakan angin.desain prasaja: ora balok cilik, struktur prasaja, desain simplified;Ora perlu ngrancang gambar rinci saka grating baja, mung model sing bisa dituduhake, lan pabrikan bisa ngrancang gambar tata letak atas jenenge pelanggan.

Detail Produk

Tag produk

Ringkesan
Rincian cepet
Garansi:
1 Taun
Layanan sawise-sale:
Dhukungan teknis online
Kapabilitas Solusi Proyek:
Desain model 3D
Aplikasi:
Gedung Kantor
Gaya Desain:
Modern
Panggonan Asal:
Hebei, China
Jeneng merek:
JH Steel Grating
Nomer Model:
Kisi Baja Bergerigi
Jeneng produk:
Metal Serrated Steel Grid Grating Kanggo Konstruksi Material Bangunan
Bahan:
Baja Karbon
Tipe Bearing Bar:
Serrated
Ukuran Bearing Bar:
20x3,30x3mm...
kelas:
Q235 Q345 S275
Perawatan lumahing:
Hot Dipped Galvanized, Gi
Struktur las:
Steel Bar lan Cross Bar
Ukuran Cross Bar:
6mm 8mm 10mm
cara las:
Tekanan Welded
Dianggo:
Panggonan Anti-Slip

Metal Serrated got isine Steel Grid Grating Kanggo Construction Material Bangunan

Deskripsi Produk

Metal Serrated drainage covers Steel Grid Grating To Construction Building MaterialMetal Serrated drainage covers Steel Grid Grating To Construction Building Material

jeneng produk

Kisi Baja

Rampung

Hot galvanis, Cat, Utreatment (warna ireng/slef)

cara las

Welding tahan tekanan otomatis

Panganggone

Platform industri, peletakan Koridor, piring tutup selokan, Pagar, lsp

kekandelan

3-10 mm

Bantalan bar pitch

20mm 30mm 40mm

Salib bar pitch

50 mm 100 mm

Gaya

Lembar polos, lembaran bergerigi, lembaran aku ngetik

Kisi Baja

1. Katrangan

(1) Struktur:Welding karo waja warata lan salib / babak bar karo kadohan tartamtu.

(2) Fitur:Kekuwatan dhuwur, struktur entheng, bantalan dhuwur.

(3) Lumahing:Lapisan seng dicelup panas menehi produk anti-karat banget.

Jeneng produk: Metal Serrated Steel Grid Grating Kanggo Konstruksi Bahan Bangunan

Umpan Balik Pelanggan

Umpan balik mbentuk Pelanggan kita

Produk Na

kula: Metal Serrated Steel Grid Grating Kanggo Construction Material Bangunan

 

nuduhake produk

Metal Serrated drainage covers Steel Grid Grating To Construction Building Material

Metal Serrated drainage covers Steel Grid Grating To Construction Building Material

kaluwihan produk

Metal Serrated drainage covers Steel Grid Grating To Construction Building Material

Bar salib nganggo desain spiral, anti-slip lan ayu

Bahan kandel, bantalan beban lan kompresif, bisa ngliwati mobil sawise dipasang

Panganggone produk

Metal Serrated drainage covers Steel Grid Grating To Construction Building MaterialMetal Serrated drainage covers Steel Grid Grating To Construction Building Material

Informasi Perusahaan

Metal Serrated drainage covers Steel Grid Grating To Construction Building MaterialMetal Serrated drainage covers Steel Grid Grating To Construction Building Material

hubungi kita

kanca kinasih,

Matur nuwun kanggo ngunjungi produk kita.

Produk kita luwih apik ing kualitas lan paling kompetitif ing rega.Yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan pager lan pager, kisi baja, pegangan, bal logam, kisi saluran, pedal tangga lan liya-liyane, hubungi kula.

Looking nerusake kanggo kerjasama kita!

salam taklim

johnarivn

 

FAQ

P: Apa sampeyan pabrikan?

A: Ya, kita wise khusus ing lapangan iki luwih saka 15 taun.

 

P: Kepiye sampeyan ndeleng pelanggan sampeyan?

A: Dheweke ora mung pelanggan, nanging uga mitra, kita bakal kerja bareng kanggo ngembangake, kerjasama win-win.

 

P: Apa sampeyan mung adol produk?

A: Kita ora mung ngedol produk, kita uga nyedhiyakake layanan, kita duwe sistem layanan sawise-sales lengkap.

 

Q: Apa sampeyan nyedhiyani sampel?

A: Sampel diwenehake gratis, nanging pelanggan kudu mbayar ongkos kirim.

Sawise pesenan pelanggan, kita bakal nyuda ongkos kirim saka pembayaran.

 

Q: Suwene bakal njupuk kanggo gawé sampel?

A: 3-5 dina sawise nampa kiriman utawa njaluk kiriman akun ngumpulake.

 

P: Informasi apa sing kudu dakwenehake, yen aku pengin kutipan paling murah?

A: Spesifikasi produk, kayata ukuran, warna, paket lan jumlah.

 

Q: Apa MOQ?Pira set bisa pas ing siji Kontainer?

A: Jumlah pesenan minimal bisa rembugan.Kita ngetung jumlah produk sing bisa disimpen ing wadhah adhedhasar data kasebut

 

P: Apa sampeyan ngerti biaya ngirim menyang port utawa negaraku?

A: Ya, aku duwe agen kapal, bakal menehi sampeyan kapal lan cha sing paling apikrge.

https://ytxt.en.alibaba.com/?spm=a2700.wholesale.cordpanyb.2.d3f85b410CB7rq

Klik kene kanggo njaluk kutipan cepet!









  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • produk sing gegandhengan

    • Novelty Style Customized Decking Flooring Grid Galvanized Steel Grating

      Gaya Anyar Customized Decking Flooring Grid ...

      Ringkesan Rincian Cepet Garansi: 1 Taun Layanan Sawise-sale: Dhukungan teknis online, Wangsul lan Ganti Alloy Utawa Ora: Apa Alloy Sekunder Utawa Ora: Solusi Proyek Non-sekunder Kapabilitas: desain grafis, solusi total kanggo proyek Aplikasi: Offi...

    • high quality  compound checker plate expanded metal mesh grill steel grating

      piring checker senyawa kualitas dhuwur ditambahi m ...

      Ringkesan Rincian Cepet Garansi: 1 Taun Layanan Sawise-sale: Dhukungan teknis online, Wangsul lan Ganti Alloy Utawa Ora: Apa Alloy Sekunder Utawa Ora: Solusi Proyek Non-sekunder Kapabilitas: desain grafis, solusi total kanggo proyek Aplikasi: Offi...

    • Serrated style stainless hot dip galvanized standard steel gi grating price

      Gaya bergerigi stainless hot dip galvanis sta...

      Ringkesan Rincian Cepet Garansi: 1 Taun Layanan Sawise-sale: Dhukungan teknis online, Wangsul lan Ganti Alloy Utawa Ora: Apa Alloy Sekunder Utawa Ora: Solusi Proyek Non-sekunder Kapabilitas: desain grafis, solusi total kanggo proyek Aplikasi: Offi...

    • Galvanized stainless standard size prices weight kg m2 steel grating

      Rega ukuran standar galvanis stainless ...

      Ringkesan Rincian Cepet Garansi: Layanan Sawise-sale 1 Taun: Dhukungan teknis online, Wangsulan lan Ganti Paduan Utawa Ora: Apa Paduan Sekunder Utawa Ora: Solusi Proyek Non-sekunder Kapabilitas: desain grafis, solusi total kanggo proyek Aplikasi: Gedung Kantor, Desain Konstruksi Gaya: Panggonan Asal Industri: Shandong, China Jeneng Brand: XianTang Nomer Model: gaya polos kisi baja 253 Jeneng produk: Steel Grating Surface treatmen...

    • Serrated style stainless hot dip galvanized 32x5mm steel bar gi grating

      Gaya bergerigi stainless hot dip galvanis 32x...

      Ringkesan Rincian Cepet Garansi: Layanan Sawise-sale 1 Taun: Dhukungan teknis online, Paduan Pengembalian lan Ganti Utawa Ora: Apa Paduan Sekunder Utawa Ora: Solusi Proyek Non-sekunder Kapabilitas: desain grafis Aplikasi: Gedung Kantor, Konstruksi ...

    • steel grating stair step 600×240 with cheap price 2021 Fashion Hot Picks

      tangga kisi baja 600 × 240 karo ...

      Ringkesan Rincian Cepet Garansi: 1 Taun Layanan Sawise adol: Dhukungan teknis online Paduan Utawa Ora: Apa Paduan Sekunder Utawa Ora: Solusi Proyek Non-sekunder Kapabilitas: desain grafis Aplikasi: Gaya Desain Gedung Kantor: ...