Carane Mbedakake Kualitas Hot Dip Zinc Steel Grating Plate?

Kualitas grating baja seng hot-dip nduweni pengaruh penting ing panggunaan kisi baja seng panas-dip.Kisi baja seng panas sing apik ora gampang karat lan karat nalika digunakake.Ana uga prabédan gedhe babagan umur layanan.Ing artikel iki, kita bakal ngerti cara kanggo mbedakake kualitas grating baja seng panas-dip.

Kualitas grating baja galvanis panas-dip utamané gumantung ing galvanizing ing lumahing grating baja galvanis panas-dip, kang kritéria penting banget kanggo pelanggan kanggo ngadili kualitas grating baja galvanis.

Galvanizing utawa galvanizing kadhemen: grating baja bisa dianggep dening galvanizing kadhemen lan galvanizing panas.Ing kauntungan saka grating baja galvanizing panas iku kemampuan anti-karat sawijining kuwat, nalika plating kadhemen punika electroplating, I.e.solusi uyah seng wis electrolyzed kanggo nutupi bagean dilapisi.Umumé ngandika, ora dadi panas dibutuhake, jumlah seng cilik, lan iku gampang kanggo tiba mati ing lingkungan lembab.Kanggo masalah pangayoman lingkungan grating baja, polutan saka galvanizing panas kurang, lan polutan saka galvanizing panas utamané asam sampah saka pickling bêsik karya.Ing polutan saka kadhemen galvanizing utamané kalebu asam sampah pickling Piece karya, electroplating limbah Cairan, sampah passivation Cairan, etc. Jinis lan jumlah saka rereged cemlorot dening galvanizing kadhemen ngluwihi galvanizing panas.Mulane, iku luwih apik kanggo nggunakake teknologi galvanizing panas kanggo grating baja galvanis.

Jumlah galvanizing nemtokake kualitas grating baja: jumlah galvanizing saka grating baja utamané kekandelan galvanizing nemtokake keaslian lan kualitas galvanizing.Umumé, kekandelan saka grating baja galvanis panas-dip dibutuhake kanggo tekan luwih saka 70 μm, nalika grating baja electroplated biasa Sejatine apik.

Kualitas grating baja seng panas uga gumantung saka kualitas bahan mentah: sawetara manufaktur bakal nggunakake baja warata sing digawe saka kethokan kanggo nyuda biaya produksi lan nambah bathi bathi!

Tingkat koreksi baja warata saka grating baja seng panas-dip lan tingkat welding uga duwe pengaruh gedhe ing kualitas grating baja.

Toleransi saka grating baja seng panas-dip, kalebu apa toleransi diagonal kontrol ing standar nasional utawa orane katrangan saka kontrak.

Kutipan saka grating baja seng panas-dip nggambarake kualitas galvanizing: minangka ngandika dadi, sampeyan njaluk apa sing mbayar, lan bahan mentahan lan pegawe saka galvanis hot-dip kisi baja seng duwe biaya tartamtu, supaya rega saka grating baja apik lan qualified Sejatine ora akeh beda.Ing kekandelan lapisan galvanis saka galvanis hot-dip seng baja grating dhuwur, lan rega bisa Sairing luwih, nanging ora luwih.


Wektu kirim: Apr-18-2022