Solusi kanggo Masalah Stress saka Steel Grating Plate

Kisi baja minangka anggota baja piring terbuka sing minangka kombinasi ortogonal saka bantalan baja warata lan bar salib miturut jarak sing ditemtokake, lan diatasi kanthi welding utawa kunci penet.Miturut cara Manufaktur beda, iku utamané dipérang dadi meksa gandheng baja grating lan meksa kunci grating baja.Digunakake digunakake ing petrokimia, daya listrik, banyu tunyuk, perawatan limbah, galangan kapal, parkir mandiri, teknik kotamadya, teknik sanitasi lan lapangan platform liyane, trotoar, trestles, tutup selokan, tutup manhole, tangga, pager, lsp.

Bar salib saka grating baja umume bengkong baja persegi, baja bunder utawa baja warata, lan bahan mentahan dipérang dadi baja karbon lan stainless steel.

Grating baja umume digawe saka baja karbon, lan lumahing panas-dip galvanis, kang bisa nyegah oksidasi.Stainless steel uga bisa digunakake.Kisi baja nduweni ventilasi, cahya, boros panas, anti-selip, bledosan lan sifat liyane.

Cara Perawatan Masalah Tekanan Plat Grating Steel

Nalika panyimpangan diagonal saka grating baja gedhe amarga kaku salah, disaranake wong loro erect grating baja, lan supaya siji saka sudhut diagonal dawa saka grating baja alon-alon bola-bali bump marang lemah, lan ora nggunakake banget. akeh kekuwatan.

Nalika grating baja mbengkongaken lan warped amarga pasukan ora rata kanggo dangu sak transportasi, grating baja diselehake ing sleepers, bata utawa obyek wungu liyane, lan lumahing warped munggah, supaya panggonan mbengkongaken ing kontak karo obyek wungu, lan wong loro ngadeg ing loro ends saka grating baja mungguh, lan alon-alon ngleksanani pasukan;

Nalika piring pinggiran grating baja wis deformed amarga bumping, disaranake kita nggunakake sledgehammer kanggo mencet utawa nggunakake kunci kanggo mbenerake deformasi.Ati-ati supaya ora nggunakake kekuwatan sing akeh banget.

news (2)

Wektu kirim: Apr-27-2022