Apa kisi baja komposit?Iku grating baja karo koyo majeng!

Apa kisi baja komposit?Kisi baja komposit sejatine 1 jinis kisi baja.Penampilane minangka jinis grating baja kanthi atmosfer dhuwur.Kisi baja komposit minangka kombinasi sampurna saka kisi baja lan piring berlian.Miturut syarat beban-prewangan saka grating baja gabungan, baja flat saka specifications beda bisa dipilih kanggo produksi.Ana akeh spesifikasi lan model kisi baja komposit.Yen sampeyan pengin milih grating baja gabungan ekonomis, sampeyan kudu ngerti meksa sing grating baja gabungan kudu metokake lan apa kekuatan mbukak grating baja komposit perlu.Miturut syarat mbukak kisi baja komposit, baja warata lan piring berlian dipilih.Antarane wong-wong mau, beban-prewangan utama iku grating baja, lan paling saka piring mirah umum digunakake ing lumahing 3mm.Lumahing dianggep karo galvanizing panas lan anti-karat, lan kabeh lumahing silvery putih, kang ora mung ayu nanging uga gampang kanggo ngresiki.Lumahing sing rata ndadekake situs kasebut katon resik lan rapi.

 

news (1)

Kisi baja komposit nuduhake produk kisi baja anyar sing kasusun saka kisi baja kanthi kapasitas bantalan salib tartamtu lan piring berlian utawa bolong baja kanthi segel permukaan.Kisi baja komposit bisa digawe saka macem-macem jinis kisi baja lan piring baja pola kanthi ketebalan sing beda.Nanging, G323/40/100 baja grating umum digunakake minangka piring ngisor.Plat berlian 3mm digunakake minangka panel, lan piring baja pola 4mm, 5mm utawa 6mm uga bisa digunakake.Piring kisi baja komposit biasane nggunakake piring kisi baja datar kanthi jarak 60mm minangka piring ngisor, lan piring kisi baja kanthi jarak 30mm utawa 40mm uga bisa digunakake.Plat berlian biasane 3mm piring nglukis, lan 4mm,5mm lan 6mm uga bisa digunakake.

Karakteristik Plat Grating Steel Composite

Kisi baja komposit nduweni karakteristik kekuatan dhuwur, struktur cahya, kemampuan anti-karat sing kuat lan daya tahan;

Amarga piring kothak baja gabungan wis katon ayu, lumahing padhang, ora polusi, ora udan lan salju ing dina udan lan salju, iku bisa ngresiki dhewe lan gampang kanggo njaga, supaya wis digunakake digunakake ing taun anyar.

Ventilasi, cahya, boros panas, non-slip, kinerja bledosan-bukti apik, lan grating baja gabungan trep banget kanggo nginstal lan disassemble.

news (3)

Wektu kirim: Apr-27-2022