Xiantang hot-dip galvanis Papan kothak punika akale lan selaras kanggo ngatasi kabutuhan pelanggan ing kabeh arah.

Yantai Xiantang Steel Structure Co., Ltd. wis lulus ISO9001: 2000 Sertifikasi Sistem Kualitas Internasional.Iki minangka pabrikan profesional sing nggabungake desain, produksi lan instalasi kisi baja lan produk struktur baja.Penampilan, kualitas, toleransi dimensi lan kualitas welding produk wis tekan tingkat lanjut internasional.

Perusahaan iki nduweni pasukan teknis sing kuwat, tingkat profesional sing dhuwur lan baris produksi kisi baja otomatis majeng.Kalebu mesin welding piezoresistive sing dikontrol program daya dhuwur, saw kadhemen disk seluler, mesin rod twisting gabungan lan peralatan profesional liyane, bisa ngasilake produk kanthi spesifikasi lan model sing beda kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda.Kabeh produk digawe saka bahan mentah berkualitas tinggi lan akeh digunakake ing kabeh lapisan masyarakat, kayata platform industri, eskalator, piring tutup selokan, pager, pager, lsp.

Desain CAD sing apik, peralatan produksi canggih lan metode manajemen ilmiah njamin kualitas produk lan efisiensi produksi.Perusahaan njupuk konsep produksi "perencanaan sing ketat, karya sing efisien" lan prinsip "integritas minangka dhasar, kualitas dhasar" kanggo njamin kepuasan pelanggan.

Perusahaan kasebut nindakake desain, produksi lan instalasi kisi baja lan teknik struktur baja ing kabeh bidang.Sugeng rawuh ing jumlah gedhe saka pengusaha domestik lan manca kanggo patronize lan rembugan.


Wektu kirim: Apr-18-2022