Kualitas Hot Dip Bobot Karbon Galvanis Standar Stainless Steel Grating

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan
Rincian cepet
Garansi:
1 Taun
Layanan sawise-sale:
Dhukungan teknis online, Bali lan Panggantos
Alloy utawa Ora:
yaiku Alloy
Sekunder utawa Ora:
Non-sekunder
Kapabilitas Solusi Proyek:
desain grafis, solusi total kanggo proyek
Aplikasi:
Gedung Kantor
Gaya Desain:
Modern
Panggonan Asal:
Shandong, China
Jeneng merek:
XianTang
Nomer Model:
Aku gaya kisi baja 50*5*3
jeneng produk:
Aku gaya kisi baja 50*5*3
Perawatan lumahing:
Galvanis panas, Cat, Ora diproses (warna ireng / slef)
cara las:
Welding tahan tekanan otomatis
Dianggo:
Platform industri, peletakan Koridor, piring tutup selokan, Pagar, lsp
Ketebalan:
Kustom: 3-10mm Panggunaan rutin: 3mm 4mm 5mm
Pitch bar bantalan:
Custom: 12.5-90mm Panggunaan rutin: 20mm 30mm 40mm
Jarak silang:
Custom: 22-100mm Panggunaan rutin: 50mm 100mm
Gaya:
Lembar polos, lembaran bergerigi, lembaran aku ngetik
Deskripsi Produk

Quality Hot Dip Weight Carbon Galvanized Standard Stainless Steel GratingQuality Hot Dip Weight Carbon Galvanized Standard Stainless Steel Grating

jeneng produk

Kisi Baja

Rampung

Hot galvanis, Cat, Utreatment (warna ireng/slef)

cara las

Welding tahan tekanan otomatis

Panganggone

Platform industri, peletakan Koridor, piring tutup selokan, Pagar, lsp

kekandelan

3-10 mm

Bantalan bar pitch

20mm 30mm 40mm

Salib bar pitch

50 mm 100 mm

Gaya

Lembar polos, lembaran bergerigi, lembaran aku ngetik

kaluwihan produk

Quality Hot Dip Weight Carbon Galvanized Standard Stainless Steel Grating

Bar salib nganggo desain spiral, anti-slip lan ayu

Bahan kandel, bantalan beban lan kompresif, bisa ngliwati mobil sawise dipasang

hubungi kita

kanca kinasih,

Matur nuwun kanggo ngunjungi produk kita.

Produk kita luwih apik ing kualitas lan paling kompetitif ing rega.Yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan pager lan pager, kisi baja, pegangan, bal logam, kisi saluran, pedal tangga lan liya-liyane, hubungi kula.

Looking nerusake kanggo kerjasama kita!

salam taklim

johnarivn


 

Panuku Umpan Balik

Quality Hot Dip Weight Carbon Galvanized Standard Stainless Steel Grating

Informasi Perusahaan

Quality Hot Dip Weight Carbon Galvanized Standard Stainless Steel GratingQuality Hot Dip Weight Carbon Galvanized Standard Stainless Steel Grating

nuduhake produk

Quality Hot Dip Weight Carbon Galvanized Standard Stainless Steel Grating

Quality Hot Dip Weight Carbon Galvanized Standard Stainless Steel Grating


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • produk sing gegandhengan

    • Galvanized Mild Stormwater Grate Channel Storm Drain Cover Structural Steel Gratings

      Galvanis Mild Stormwater Grate Saluran Badai ...

      Ringkesan Rincian Cepet Garansi: 1 Taun Layanan Sawise-sale: Dhukungan teknis online Kapabilitas Solusi Proyek: desain grafis Panggonan Asal: Shandong, China Jeneng Merek: XianTang Nomer Model: Aku gaya kisi baja 25 * 5 * 3 Surfa ...

    • Professional manufacturer steel driveway grates grating Steel grille

      Produsen profesional baja dalan grates ...

      Ringkesan Rincian Cepet Garansi: 1 Taun Layanan Sawise-sale: Dhukungan teknis online, Pengembalian lan Ganti Kapabilitas Solusi Proyek: desain grafis, solusi total kanggo proyek Panggonan Asal: Shandong, China Jeneng Merek: xiantang Nomer Model: G253...

    • Metal Flooring Compound Prices Drainage Channel Stainless Steel Grating

      Harga Senyawa Lantai Logam Saluran Saluran...

      Ringkesan Rincian Cepet Garansi: Layanan Sawise-sale 1 Taun: Dhukungan teknis online, Wangsul lan Ganti Kapabilitas Solusi Proyek: desain grafis, solusi total kanggo proyek Aplikasi: Hotel, Gaya Desain Platform Industri: Papan Asal Modern: Shandong, China Jeneng Brand: XianTang Nomor Model: I gaya kisi baja 75*7*4 Jeneng produk: I gaya kisi baja 75*7*4 Perawatan lumahing: Hot galvanis, Cat, Ora diproses (warna ireng/slef)...