• 1-1

Ora dikelompokake

  • Metal Serrated drainage covers Steel Grid Grating To Construction Building Material

    Metal Serrated got isine Steel Grid Grating Kanggo Construction Material Bangunan

    Karakteristik grating baja 1. Nyimpen materi: Cara paling nyimpen materi ing kondisi mbukak padha, cocog, materi ndhukung struktur bisa suda.2. Ngurangi investasi: nyimpen bahan, tenaga kerja, periode konstruksi, ora ana reresik lan pangopènan.3. Konstruksi iku prasaja: dhukungan sing wis diinstal diatasi kanthi klem bolt utawa dilas, lan siji wong bisa ngrampungake.4. Simpen wektu construction: Prodhuk ora perlu reprocessed ing situs, lan instalasi cepet banget.5. Awet: perawatan anti-karat seng panas sadurunge ninggalake pabrik, resistensi impact kuwat lan resistance tekanan abot.6. Gaya modern: katon ayu, desain standar, ventilasi lan transmisi cahya, menehi wong koyo modern Gamelan sakabèhé.7. Struktur entheng: bahan kurang, struktur entheng lan gampang angkat.Anti-akumulasi rereget: ora ana akumulasi udan, es lan salju lan bledug.Ngurangi resistance angin: amarga ventilasi apik, resistance angin cilik ing cilik saka angin kuwat, ngurangi karusakan angin.desain prasaja: ora balok cilik, struktur prasaja, desain simplified;Ora perlu ngrancang gambar rinci saka grating baja, mung model sing bisa dituduhake, lan pabrikan bisa ngrancang gambar tata letak atas jenenge pelanggan.
  • 25×3 32×5 30×3 galvanized steel grid floor grating Steel frame cast iron grating heavy duty trench cover for sidewalk

    25×3 32×5 30×3 galvanis baja kisi lantai kisi Rangka baja kisi besi tuang tugas berat penutup parit untuk trotoar

    Kisi-kisi baja sing bentuke untu dilas nganggo baja datar sing bentuke untu ing sisih siji.Saliyane karakteristik lan nggunakake grating baja biasa, iku uga nduweni kemampuan anti-gondhelan kuwat, utamané cocok kanggo panggonan udan lan greasy, platform produksi lenga lepas pantai, etc. resistance karat kuwat.Produk iki bisa digunakake minangka tutup selokan lan pigura disambungake karo engsel kanggo nyegah nyolong, aman lan gampang kanggo mbukak.Kisi baja waos saw digawe saka baja karbon kanthi kekuatan dhuwur, sing ndadekake kisi baja nduweni kekuatan dhuwur;kekuatan lan kateguhan akeh sing luwih dhuwur tinimbang wesi, lan bisa digunakake ing gedhe-span lan lingkungan abot kayata dermaga lan bandara.Produk iki nduweni bolong gedhe lan saluran banyu sing apik banget.Wilayah bocor yaiku 83,3%, luwih saka kaping pindho saka wesi tuang.Produk kasebut nduweni penampilan sing apik, garis lan bahan sing prasaja kanggo ngirit investasi.Nalika span gedhe lan beban abot, regane luwih murah tinimbang wesi tuang.

  • Cheap Price 26 Gauge Galvanized Steel Sheet

    Harga Murah 26 Gauge Lembaran Baja Galvanis

    Ringkesan Rincian Cepet Panggonan Asal: Shandong, China Jeneng Merek: LALA Aplikasi: Flange Plate Type: Steel Plate, Electro-Galvanized Steel Sheet Standard: AiSi Jembar: 600mm-1250mm Length: 1M TO 11.8M ...